Hva er heliskiing?

Må du hoppe ut av helikopteret? hmm, neida det lander på et fint sted på toppen og så går alle ut og så flyr det avgårde.

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg faktisk har fått det spørsmålet, fra venner som ikke er altfor erfarne skiløpere. Men det er ikke de eneste myten forbundet med heliskiing.

De andre er : Det må jo være altfor bratt. Du trenger å være ekstremsport utøver for å gjøre det der. Jeg er ikke god nok på ski. Jeg er ikke i god nok form. 

For oss er heliskiing for deg som elsker å kjøre pudder, eller vil lære å kjøre pudder, oppleve nye steder, møte likesinnede venner, for deg som er ute etter den beste skiopplevelsen i verden.

Heliskiing er for deg som ikke orker masete enorme skisentere med masse kø og oppkjørt pudder etter 2 timer og enorme hauger i løypene hver eneste ettermiddag.

Heliskiing er for deg som har en uke til rådighet of vil ha den aller beste skiopplevelsen som er å framdrive med 2 ski på beina.

Heliskiing er for deg som vil bo på en liten lodge med fantastisk service og mat, komme ned fra fjellet og sette deg i "hot tubn" med en kald øl og tenke på at idag kjørte jeg like mye pudder som man i snitt gjør på en hel uke i alpene, om man er heldig da.

Heliskiing er for deg som ikke liker å bruke 6.5 timer i heiskø på en uke av feriene din, men heller vil kjøre på ski. For deg som vil kjøre lange herlige turer på bred eller i åpen gammel skog.

Heliskiing er for deg som vil være trygg når man er ute i terrenget med de beste guidene i verden til å finne nedfartene med de beste svingene hver dag.

Heliskiing er for deg som vil slippe å tenke på skiferien din, der alt er pakket inn og servert perfekt timet og tilrettelagt.

Velkommen til vår verden.