Det finnes 4 hovedtyper heliskiing pakker.  

Privat, Semi Privat, Små grupper, klassisk heliskiing.

Forskjellen på pakkene dreier seg i stor grad om hvor mange dere er i helikopteret, eller helikoptertype om du vil. Det andre er hvor mange er dere som deler på et helikopter. Dette er det som avgjør både hvor mye det kommer til å koste for en heliskiing skiferie og både hvor og hvor mye du kommer til å kjøre.

Privat Heliskiing

Privat Heliskiing det absolutt feteste, ditt eget private helikopter passer for 4-10 gjester,  2 guider og egen lodge, kun for dere.

les mer:

Semi-Privat Heliskiing

Semi - Privat Heliskiing, ditt eget helikopter 2 guider men dere deler lodge med andre grupper som flyr små grupper eller klassisk

les mer:

Små grupper

Er dere 5-6 stykker som skal på tur er små grupper et veldig bra alternativ. Da deler dere et helikopter med 2-3 andre grupper.

les mer:

Klassisk Heliskiing

Slik moderne heliskiing begynte med plass til 11 i helikopteret, her er det 3-4 grupper og den rimligste formen for heliskiing.

les mer:

Lyst på noe helt spesielt? Jepp det har vi

Kombinasjon, topptur og heliskiing - Jentecamper - pudder introduksjons turer - Masters uker - Steepcamps - Ski with the pros, og mer til..you name it we got it!

Tema Pakker

Er du ute etter å gjøre noe du har drømt om, eller vil avgårde på tur med likesinnede, vi har tematurer hele vinteren. Om du er alene og vil ha en gjeng å kjøre sammen med er dette muligheten. Ta kontakt så hjelper vi deg å finne den perfekte gruppen.

Skreddersøm

Er dere ute etter noe helt spesielt, kombinasjon av noen dager i skisenter først, enten Revelstoke eller Whistler eller kanskje hockeykamp i Vancouver eller Calgary. Vi har årelang erfaring i å arrangere firma og gruppeturer i hele verden. Men er er det BC som gjelder og vi vet hva som er kult.